Omschrijving zomerhuizen

Elk zomerhuis maakt deel uit van 5 huisjes die naast elkaar staan.

Bij de voordeur staat een bankje voor ‘even een kopje koffie’ en aan de achterzijde van het huisje is een gezellig terras met tuinmeubilair, half afgeschermd met een schutting paneel.

De huisjes staan op een stuk grond tussen woonhuizen in. Op het terrein staat een schuur voor gezamenlijk gebruik waar u uw fiets kunt stallen en evt. strandspullen kwijt kunt. In deze schuur liggen ook de kussens voor de tuinstoelen. Het terrein van de huisjes is afgebakend met een poort die op slot kan, ideaal dus voor weglopende kleintjes. Aan het einde van de straat is een speeltuintje waar altijd wel kinderen zijn om mee te spelen.

Vanwege overlast in het verleden wordt er niet verhuurd aan jongelui.

Alle huisjes zijn even groot en qua indeling gelijk en worden verhuurd aan 2 tot 4 personen.


Indeling huisje:
voor 2 - 4 personen


Hal, douche/toilet, compleet ingerichte vierkante woonkamer met laminaat en een gezellige schouw met een gaskachel

Aparte (half open) keuken met koelkast/vriesvak, magnetron, snelkoker en alle nodige keuken attributen. In de keuken is een trap naar de
slaapverdieping.

De bovenverdieping is in tweeën gedeeld waardoor er twee slaapkamers zijn, geheel voorzien van laminaat. In de ouderslaapkamer staan twee eenpersoons boxsprings en een kast.
In de tweede slaapkamer staat een bed met een onderschuifbed, kastruimte en een wastafel.

Op de bedden ligt een eenpersoons dekbed, een kussen en een molton. Een babybedje en kinderstoel zijn tegen een geringe vergoeding op aanvraag aanwezig.

 
De beschikbaarheid kunt u per huisje bekijken.